Om mig

Stretch in Rest

Stretch in Rest 

Ett familjeföretag startat januari 2019. En liten massagestudio ute på landet sydost om Västerås, i Lybeck som ligger ca 2 km efter Frösåkers golfklubb. Det är jag, Susanne Lidmo-Hinas, som utför behandlingen i yogamassage. 


För mig är helheten i kroppen viktig - att sträva efter balans. Att ha balans i både kropp och sinne. Yogamassagen är både dynamisk och kraftfull samtidigt som den är lugn och avkopplande .


Yogamassagen är ett fantastiskt komplement till den som tränar mycket; den som kanske vill utveckla sin egen yogapraktik; den som är allmänt stel i kroppen eller den som gillar massage och vill ha en avkopplande stund. Yogamassage är i stort sett något för alla! VEM ÄR JAG?

Susanne Lidmo-Hinas, som fram till nu enbart arbetat med försäkringar på kontor. För två år sedan tändes lusten att utveckla och starta något eget. Att göra något nytt och utvecklande, både för mig själv och för mina kunder. Då fann jag Yogamassagen. Jag har länge tränat yoga i olika former och varit sugen på att lära mig massera. Det var ett självklart val till inriktning när jag hittade den här utbildningen. Jag fullkomligt älskar behandlingsformen. Idag driver jag massagestudion som ett komplement till mitt övriga arbete.


Utbildningen har jag fått vid Axelssons Gymnastiska institut 2018. Mina lärare är Vandana Jain och Johan Westman som introducerade yogamassagen i Skandinavien i början av 2000-talet. I augusti 2019 vidareutbildade jag mig i ytterligare ca 30 stretchar. Detta som ett led i den påbyggnadsutbildning jag planerar för att bli yogamassageterapeut. 
Stretch in Rest

- YOGAMASSAGE 


En liten massagestudio ute på landet sydost om Västerås, i Lybeck som ligger ca 2 km efter Frösåkers golfklubb. 


Yogamassage är en massageteknik som tillsammans  med assisterad stretching och djupare andning hjälper kroppen att komma i balans. Passar den som önskar öka sin rörlighet, komplettera sin träning, har ont, har problem med stress och sömn eller den som enbart söker en lugn stund i vardagen. 


Vad söker du?HÖSTENS TIDER UTLAGDA!


Prova-på-pris

600 kr


Ordinarie pris: 

750 kr


Klippkort:

3 ggr - 2 000 kr

4 ggr - 2 500 kr

5 ggr - 3 000 kr


Välkommen att prova - du behöver ingen erfarenhet av yoga!


21 september 2020Kontakta mig 


Lybecks ringväg 4, Västerås

Mejl: susanne@stretchinrest.se
Telefon: 076-022 24 23

Copyright @ All Rights Reserved