Om mig

Stretch in Rest

Stretch in Rest 

Ett nystartat familjeföretag  januari 2019. En liten massagestudio ute på landet sydost om Västerås, i Lybeck som ligger ca 2 km efter Frösåkers golfklubb. Det är jag, Susanne Lidmo-Hinas, som utför behandlingen i yogamassage. 


Susanne; för mig är helheten i kroppen viktig -att sträva efter balans. Det handlar både om att ha balans i kroppen, men lika viktigt är att ha balans i själ och sinne. Det är viktigt med egen tid och en stund för lugn och ro. 


Yogamassagen är ett fantastiskt komplement till den som tränar mycket; den som kanske vill utveckla sin egen yogapraktik; den som är allmänt stel i kroppen eller den som gillar massage och vill ha en avkopplande stund. Yogamassage är i stort sett något för alla! VEM ÄR JAG?

Susanne Lidmo-Hinas, fembarnsmamma som fram till nu enbart arbetat med försäkringar på kontor. För drygt ett år sedan tändes lusten att utveckla och starta något eget. Att göra något nytt och utvecklande, både för mig själv och för mina kunder. Då fann jag Yogamassagen. Jag har länge tränat yoga i olika former och varit sugen på att lära mig massera. Det var ett självklart val till inriktning när jag hittade den här utbildningen. Jag fullkomligt älskar behandlingsformen. 


Utbildningen har jag fått vid Axelssons Gymnastiska institut 2018. Mina lärare är Vandana Jain och Johan Westman som introducerade yogamassagen i Skandinavien i början av 2000-talet. Jag har i augusti 2019 utbildat mig i ytterligare ca 30 stretchar. Detta som ett led i den påbyggnadsutbildning jag läser för att bli yogamassageterapeut. 
Stretch in Rest

- YOGAMASSAGE 


En liten massagestudio ute på landet sydost om Västerås, i Lybeck som ligger ca 2 km efter Frösåkers golfklubb. 


Yogamassage är en massageteknik som tillsammans  med assisterad stretching och djupare andning hjälper kroppen att komma i balans. Passar den som önskar öka sin rörlighet, komplettera sin träning, har ont, har problem med stress och sömn eller den som enbart söker en lugn stund i vardagen. 


Vad söker du?SENASTE NYTT


Prova-på-pris

675 kr


Ordinarie pris: 

750 kr


Klippkort:

3 ggr - 2 000 kr

4 ggr - 2 600 kr

5 ggr - 3 200 kr

Min behandling är sedan slutet av augusti uppdaterad med många fler stretchar.

Välkommen att prova - du behöver ingen erfarenhet av yoga!


20 november, 2019Kontakta mig 


Lybecks ringväg 4, Västerås

Mejl: susanne@stretchinrest.se
Telefon: 076-022 24 23

Copyright @ All Rights Reserved