Yogamassage

Yogamassage


Varför Yogamassage? 

Hur yogamassagen kan hjälpa dig som har ont, tränar extra eller bara vill finna en lugn stund.

Assisterad stretching är utmärkt för att hjälpa stela eller spända klienter att öppna upp och slappna av djupare än normalt. Yogamassagen motverkar bland annat rygg- och nackproblem, ischias, besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder. Det är även ett bra komplement till den som tränar mycket för att komma ned i varv och ge musklerna återhämtning samt förebygga skador. Yogamassagen kan även hjälpa mot sömn- eller stressproblem eller för den med en hektisk vardag som vill komma ned i varv.

Yogamassagen passar därmed i stort sett alla!

 

Den passar dock inte den som enbart vill ha en lugn stund. Under behandlingen behöver vi kommunicera kring stretcharna och vi byter även ställningar ett par gånger under behandlingen. Den avslutande delen är dock alltid lugn och mycket avkopplande. 

Behandlingsformen

Massage, yoga, stretch och ro - allt i ett 


Massage och yogabaserad stretching hjälper kroppen att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet. Yogamassage är en avkopplande men samtidigt aktiv form av massage där massage, stretching och andning kombineras vilket stärker kroppens naturliga tillstånd av hälsa. 


Stretchningen som är baserade på Yoga Asanas är det centrala. Genom assistans i stretchningen kan du som klient lättare slappna av och därmed nå djupare. 


Efter en behandling känns din kropp lätt, vitaliserad och full av energi! 

Speciellt hos mig 

Visionen om att sätta kropp och sinne i samspel och balans.

Min vision handlar om att finna balans både i kropp och sinne. Jag vill hjälpa dig att få din kropp att kännas utvilad och vitaliserad men också att du ska få en lugn stund där du kan finna ro även i sinnet. Jag strävar efter en harmonisk och avslappnad miljö som kompletterar massagebehandlingen. 

Med min värmemadrass som komplement får du högre kroppstemperatur som bidrar till avslappning och lugn. Jag spelar lugn och avslappnande musik under hela behandlingen som hjälper dig att lämna stressfulla tankar bakom dig.

Med den tillvalda eteriska oljan finns möjlighet att skapa en lugn och harmonisk doft på din hud. 

Ursprung 

Härifrån kommer yogamassagen 


Yoga och Ayurveda - två uråldriga indiska vetenskaper. Dessa är grunden för Yogamassage. Stretchningen och andningstekniken kommer från Yoga och oljemassagen kommer från Ayurvedan.


Kusum Modak, född 1938 i Poona Indien, skapade yogamassagen i början av 1980-talet. I 40-årsåldern hade hon svåra hälsoproblem och prövade alla möjliga mediciner och behandlingar. Inget hjälpte och tillslut började hon med Yoga på Shri B.K.S Iyengars Institutet i Poona under guiding av B.K.S Iyengar. Yogan förändrade hennes hälsa och liv. Det inspirerade henne att introducera yogan för andra. Hon började hjälpa människor med yoga och utvecklade ett sätt att utföra assisterad yogastretching. Hon la sedan till uppvärmningen med ayurvedisk oljemassage för att få ännu bättre förutsättningar för, och effekt av stretchingen. 

Stretch in Rest

- YOGAMASSAGE 


En liten massagestudio ute på landet sydost om Västerås, i Lybeck som ligger ca 2 km efter Frösåkers golfklubb. 


Yogamassage är en massageteknik som tillsammans  med assisterad stretching och djupare andning hjälper kroppen att komma i balans. Passar den som önskar öka sin rörlighet, komplettera sin träning, har ont, har problem med stress och sömn eller den som enbart söker en lugn stund i vardagen. 


Vad söker du?SENASTE NYTT


Prova-på-pris

675 kr


Nytt ordinarie pris: 

750 kr


Klippkort:

3 ggr - 2 000 kr

4 ggr - 2 600 kr

5 ggr - 3 200 kr

Min behandling är sedan slutet av augusti uppdaterad med många fler stretchar.

Välkommen att prova!


3 november, 2019Kontakta mig 


Lybecks ringväg 4, Västerås

Mejl: susanne@stretchinrest.se
Telefon: 070-22 33 251 

Copyright @ All Rights Reserved